Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon

Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon
Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon
Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon

A tartózkodás mégis egyszerűnek tűnik az ember számára, de egy olyan világban, amely tele van szagokkal és zavarokkal, ez a sorrend sok munkát jelent a mi szőrzetünk számára. A legjobb barátodnak ez a trükk segíthet végtelen helyzetekben, például arra, hogy megvárja, hogy a fény zöldre vált, arra várva, hogy kinyissa az ajtót, vagy bizonyos  sportokat vagy edzést elsajátítson. 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket meg kell követned ahhoz, hogy megtanítsd ezt a trükköt a kutyádnak, amíg ő meg nem állítja.

Hogyan tanítsd meg a kutyádat, hogy ülj le: lépésről lépésre

Pro Tipp:  Mielőtt a kutya elsajátíthatja ezt a parancsot, tudnia kell, hogyan kell leülni. Még nem tanítottál? Megmagyarázzuk, hogy hogyan kell ezt a vezetõnkben megtanítani, hogy a kutyád üljön le.

 1. Keressen egy helyet a házban, amely csendes és zavaró hatás nélkül. Kérje meg a kutyáját, hogy üljön le.
 2. Emeld fel a kezét és mondd, hogy "állj meg" vagy "várj".
 3. Vegyünk egy lépést hátra. Ha a kutyád még mindig nyugodtan ül és ül, jöjjön vissza és gratuláljon neki. Ne feledje, hogy normális, hogy először a kutyája néhány másodpercig álljon. Időbe telik, hogy megtanítsa a kutyának ezt a trükköt.
 4. Miután a kutyája néhány másodpercig vagy még többet tudott ülni, fokozatosan megnöveli a távolságot.
 5. Végül sokáig tudnék állni és ülni. Ha észreveszi, hogy a kutyája nem tudja ülni ülve, amikor elutazik, csökkentse a távolságot, és növelje azt az időt, amikor megkéri, hogy maradjon.
 6. Amint a kutyád 100% -ban ellenőrzi ezt a trükköt, beírhatja a "már" "rendben" vagy "jön" sorrendet. Ez tájékoztatni fogja Önt arról, hogy a rendelés befejeződött és engedélye van a mozgáshoz.

Tanítsd meg a kutyádat, hogy pro maradjon

Miután a kutyája elsajátította az ülést, még bonyolultabbá teheti. Meg tudod csinálni, amit az edzők "3 D" -nek neveznek: távolság, zavar és időtartam. Kérje meg a kutyáját, hogy hosszabb ideig tartson, miközben hátat fordít vagy sok zavart okoz.

A kutyát addig tartsa, hogy tovább maradjon

 1. Először meg kell fontolnod, hogy a kutya kényelmesnek érzi magát. Ha azt szeretné, hogy a kutya továbbra is maradjon, miközben ellenőrzi az autót, vagy miközben valami otthoni dolgokat rögzít stb., Tartsa szem előtt, hogy a kutyának kényelmesnek kell lennie, hogy ne tegyen erőfeszítést annak érdekében, hogy a időben.
 2. Miután megkérte a kutyáját, hogy üljön le vagy feküdjön le, rövid távon gyakoroljon, de kéri, hogy tartson pár percig.
 3. Ha ez elért, az még tovább növeli az időt, például 10-15 percig.
 4. Ön szabályozhatja a kutyájának csendes idejét. Most van az ideje, hogy nagyobb távolságokra vagy zavaró tényezőkre költözzünk.

Vigye a kutyáját, hogy távol maradjon messziről

 1. Kérje meg a kutyáját, hogy üljön le.
 2. Kezdje el a biztonságos távolságot hátrafelé, anélkül, hogy kutyája megtöri a csendet. Kezdetben ne hagyd sok időt. Ha a kutyád elvisel, gyakorolja az idő növelését.
 3. Fokozatosan növelje a távolságot, lassan térjen vissza, amíg a kutyája el nem távolodik, vagy távolról kilép (ez a legbonyolultabb).

Tanítsd meg a kutyádat, hogy még mindig zavartan üljön körülötte

 1. Amikor a kutyája uralja a távoli témát otthon, kezdjen gyakorolni a szabadban. Például, kérdezze meg a kutyáját, hogy üljön és maradjon néhány másodpercig egy parkban.
 2. Ha sikerül ülni, és nem mozoghat anélkül, hogy más kutyák, madarak vagy szagok elterelnék, elkezdheti növelni az időt és a távolságot.
 3. Fokozatosan növelje az idő és a távolság növekedését.
 4. Gyakorolj más helyzetekben és nagyobb figyelmetlenséggel.
 5. Ha a kutyája nem koncentrál, normális, természeténél fogva. Menj vissza egy lépéssel, és apránként újra elindul. Gyorsítsa a tréningeket, mivel sok fegyelmet és koncentrációt igényel.
 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.

 • Partnerünk:

  Mik lehetnek azok a csigolyák amik befolyásolják, hogy mi fáj nekünk?

  csontkovács szolgáltatásaink

  Miért fájjon ha nem muszáj? A csontkovács nem bánt hanem gyógyít! Az isiász nevű betegség az emberi szervezet leghosszabb idegéről, a nervus isiadicus nevű ülőidegről kapta a nevét… Ebben a fejezetben a csípő, illetve a térdfájdalmak leggyakoribb okait, előre jelző tüneteit fogjuk ismertetni…. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása… Az ízületeket az ízületi tok és az ízületi szalagok erősítik. Baleset következtében a tok és a szalagok sérülhetnek. Tekintse meg a csontkovács szolgáltatásaink oldalunkat és győződjünk meg arról hogy mi fáj.

 • Partnerünk:

  Sofőrszolgálat Budapesten!

  Egy komoly sofőrszolgálatos cég

  Miért pont az Alexandra sofőrszolgálat? A válasz rendkívül bonyolult. Mint minden szolgáltatási szférában így nekünk is vannak versenytársaink. Minden cég ugyan azt nyújtja és mégis óriási különbségek vannak a a cégek között. Nem mindegy a hozzáállás illetve a munkakedv sem. Cégünk garantálja a jókedvet ha éppen sofőrt keres de ha éppen autót vagy buszt bérelne akkor az Alexandra sofőrszolgálatnál mindkettőt megtalálja méghozzá tisztán és tökéletes műszaki állapotban. Előfordulhat hogy lerobban az autó vagy nincs sofőr? Egy komoly sofőrszolgálatos cégnél természetesen ez nem történhet meg. Illetve az sem hogy balesetet okozzanak a sörőreink. Az ár miért ilyen eltér a Alexandra sofőrszolgálat-nál? Mint ahogy mondani szokás a minőséget meg kell fizetni. Ezzel ellentétben az Alexandra sofőrszolgálatnál az árak jóval alacsonyabbak mint a versenytársaké de mégis minőségi a szolgáltatás. Ha nem hiszi tapasztalja meg!  

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.