Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon

Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon
Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon
Tanítsd meg a kutyádat, hogy maradjon

A tartózkodás mégis egyszerűnek tűnik az ember számára, de egy olyan világban, amely tele van szagokkal és zavarokkal, ez a sorrend sok munkát jelent a mi szőrzetünk számára. A legjobb barátodnak ez a trükk segíthet végtelen helyzetekben, például arra, hogy megvárja, hogy a fény zöldre vált, arra várva, hogy kinyissa az ajtót, vagy bizonyos  sportokat vagy edzést elsajátítson. 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket meg kell követned ahhoz, hogy megtanítsd ezt a trükköt a kutyádnak, amíg ő meg nem állítja.

Hogyan tanítsd meg a kutyádat, hogy ülj le: lépésről lépésre

Pro Tipp:  Mielőtt a kutya elsajátíthatja ezt a parancsot, tudnia kell, hogyan kell leülni. Még nem tanítottál? Megmagyarázzuk, hogy hogyan kell ezt a vezetõnkben megtanítani, hogy a kutyád üljön le.

 1. Keressen egy helyet a házban, amely csendes és zavaró hatás nélkül. Kérje meg a kutyáját, hogy üljön le.
 2. Emeld fel a kezét és mondd, hogy "állj meg" vagy "várj".
 3. Vegyünk egy lépést hátra. Ha a kutyád még mindig nyugodtan ül és ül, jöjjön vissza és gratuláljon neki. Ne feledje, hogy normális, hogy először a kutyája néhány másodpercig álljon. Időbe telik, hogy megtanítsa a kutyának ezt a trükköt.
 4. Miután a kutyája néhány másodpercig vagy még többet tudott ülni, fokozatosan megnöveli a távolságot.
 5. Végül sokáig tudnék állni és ülni. Ha észreveszi, hogy a kutyája nem tudja ülni ülve, amikor elutazik, csökkentse a távolságot, és növelje azt az időt, amikor megkéri, hogy maradjon.
 6. Amint a kutyád 100% -ban ellenőrzi ezt a trükköt, beírhatja a "már" "rendben" vagy "jön" sorrendet. Ez tájékoztatni fogja Önt arról, hogy a rendelés befejeződött és engedélye van a mozgáshoz.

Tanítsd meg a kutyádat, hogy pro maradjon

Miután a kutyája elsajátította az ülést, még bonyolultabbá teheti. Meg tudod csinálni, amit az edzők "3 D" -nek neveznek: távolság, zavar és időtartam. Kérje meg a kutyáját, hogy hosszabb ideig tartson, miközben hátat fordít vagy sok zavart okoz.

A kutyát addig tartsa, hogy tovább maradjon

 1. Először meg kell fontolnod, hogy a kutya kényelmesnek érzi magát. Ha azt szeretné, hogy a kutya továbbra is maradjon, miközben ellenőrzi az autót, vagy miközben valami otthoni dolgokat rögzít stb., Tartsa szem előtt, hogy a kutyának kényelmesnek kell lennie, hogy ne tegyen erőfeszítést annak érdekében, hogy a időben.
 2. Miután megkérte a kutyáját, hogy üljön le vagy feküdjön le, rövid távon gyakoroljon, de kéri, hogy tartson pár percig.
 3. Ha ez elért, az még tovább növeli az időt, például 10-15 percig.
 4. Ön szabályozhatja a kutyájának csendes idejét. Most van az ideje, hogy nagyobb távolságokra vagy zavaró tényezőkre költözzünk.

Vigye a kutyáját, hogy távol maradjon messziről

 1. Kérje meg a kutyáját, hogy üljön le.
 2. Kezdje el a biztonságos távolságot hátrafelé, anélkül, hogy kutyája megtöri a csendet. Kezdetben ne hagyd sok időt. Ha a kutyád elvisel, gyakorolja az idő növelését.
 3. Fokozatosan növelje a távolságot, lassan térjen vissza, amíg a kutyája el nem távolodik, vagy távolról kilép (ez a legbonyolultabb).

Tanítsd meg a kutyádat, hogy még mindig zavartan üljön körülötte

 1. Amikor a kutyája uralja a távoli témát otthon, kezdjen gyakorolni a szabadban. Például, kérdezze meg a kutyáját, hogy üljön és maradjon néhány másodpercig egy parkban.
 2. Ha sikerül ülni, és nem mozoghat anélkül, hogy más kutyák, madarak vagy szagok elterelnék, elkezdheti növelni az időt és a távolságot.
 3. Fokozatosan növelje az idő és a távolság növekedését.
 4. Gyakorolj más helyzetekben és nagyobb figyelmetlenséggel.
 5. Ha a kutyája nem koncentrál, normális, természeténél fogva. Menj vissza egy lépéssel, és apránként újra elindul. Gyorsítsa a tréningeket, mivel sok fegyelmet és koncentrációt igényel.
 • Partnerünk:

  Éjjeli őrangyal Budapest-en:

  Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal

  Az éjjeli őrangyalok ahogy a nevük is mutatja éjjel jönnek és segítenek a bajban. Akkor ha nincs kit hívni akkor az éjjeli őrangyalok segítenek akik minden éjjel arra várnak, hogy segíthessenek. Az éjjeli őrangyalok nappal is dolgoznak? Természetesen, ez csupán a népi elnevezése a szolgáltatásnak. Az Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal szolgáltatása nem olyan mint az összes többi. A weboldalunkon bővebben tájékozódhat a részletes szolgáltatásaink listájáról.

 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényeket láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Költöztetés jó áron:

  költöztetés árak

  A költöztetés szakma egy igazán nehéz dolog és ezt szó szerint kell érteni. A kollégák minden nap reggeltől estig nehéz bútorokat emelgetnek és még hétvégén is. Ugyanis a legtöbb költözni vágyó vagy éppen költöző ember / család hétvégén ér rá főleg. Ami biztos, hogy aki nem tapasztalt költöztető annak nem lesz könnyű dolga költözésnél és még lehet károkat is fog okozni magának. A költöztetés árak-at kiszámíthatja weboldalunkon.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.