Ismerje meg az ír szettert

Ismerje meg az ír szettert
Ismerje meg az ír szettert

Az ír szett egy szeretet mind belső, mind külső. Ha úgy döntesz, hogy megoszthatja az életét az egyvel, szokott lenyűgözni a gyönyörű barna hajú barna (Valószínűleg szükséged lehet napszemüvegre és mindenre!). Ezek a kutyák nagyon atlétikusak, így naponta néhány órát kell sétálni és szabadon játszani. Ez a kiskutya egy vidám teremtmény, amely a családi élethez igazodik. A rossz oldalon? Nem jó őrszem!

Története:

Ír szetter, más néven a Red Setter, eredetileg több terrierek, spánielek és más szetterekhez ismert, hogy az ideális vadászat társait Írország. Tehát mi teszi a szettet a szetternek? A fajta jó a szippantás ragadozó és csendesen vezetnek a vadász a helyet, ahol a feladat elvégzéséhez. Ez a kutya egy fehér fajtaból származik, amely szégyenbe borult és nemrég jelent meg újra.

Ezek a kutyák átlagosan 11-14 évig élnek.

Az egészségügyi problémák közé tartoznak a csípőbetegségek, az osteosarcoma, az epilepszia, a szemproblémák, például az APR (progresszív retinális atrófia), a fül problémák, valamint a gyomor torzítása (duzzanat).

Jellemzői:

Igaz szerelem

Itt van az egyik legrosszabb őrkutya a világon! Ez a kutya szeret mindenkit üdvözölni, mintha egy régi barátnő lenne, aki hosszú ideig nem látott. Okosak, szeretetteljesek és energikusak, de legyenek óvatosak lázadó pillanataikkal, amikor azt hiszik, hogy el tudnak menni. Ez kézzel és sok napi gyakorlattal orvosolható, hogy ne unatkozzanak. Ők is szuper barátságosak és nem szeretik egyedül lenni.

tisztaság

Ahogy el tudod képzelni, az ír szett látványos kabátja napi gonddal van szüksége, hogy ezt hihetetlenül megőrizze. Minden nap megcsinálhatja, és alkalmanként könyvelhet egy találkozót a fodrászhoz.

 

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.