Ismerje meg a Beagle-t

Ismerje meg a Beagle-t
Ismerje meg a Beagle-t

Lehetetlen ellenállni a Beagle barna és hihetetlen szemeinek! Ezt a közepes méretű kutyát puha fülek, sajátos kéreg és hajlamuk vadászik. Ez a verseny is kitűnik a nyugodt természete, az energiája és a kívánsága iránti elkötelezettség iránt. Bár ezek a kutyák fantasztikusak a családok számára, mindig tartsa a szocializációt más állatokkal a vadászati ​​ösztönök miatt.

Története, jellemzői:

Ez a fajta 1300-ból származik, és 1475-ben szerezte meg jelenlegi nevét. Édes szagú érzése révén ezek a kutyák tökéletes vadász társait Franciaországban és Angliában. Többféle méretű beagle, köztük a minis.

Ezek a kutyák átlagosan 12-15 évig élnek.

Ezeknek a kutyáknak többsége nem kap elegendő gyakorlatot, és ezért sokan általában "pufók". Lehetnek hajlamosak epilepsziára, szívbetegségekre, süketségre, hízósejtekre, szemproblémákra és hátfájásra. Előfordulhatnak az elülső lábak alakváltozása is.

 

A nagy kitömött állat

Ezek a kutyák mindig nagyon örülnek, hogy látlak. Bátor, játékos, intelligens és szerelmes társaság, családtagok. A Beagle-nek sok gyakorlásra van szüksége otthonuktól, hogy megkönnyítse vadászati ​​ösztönét.

Igazán könnyű WC

A kutya hajának törődése nagyon egyszerű, mivel rövid, bár időről időre ecsetelésre van szükség. Általában ez lesz a kutya, aki gondoskodik a hajáról. Az egyik paszta szivacsral csak egy séta után járhat.

Szuper erővel rendelkező orr

Ami a legtöbb vadászkutyát illeti, a beagle-nek nagyon fejlett szaga van, és a séták során megállnak minden olyan illat érzését, amit érdekesnek találnak. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy ne vigye magával a szíjat, ha nem vagy nagyon biztonságos helyen

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.