Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!

Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!

A nyilvánvaló okok miatt alapvető fontosságú a kutya tanítása, ahol és mikor felszabadíthatja magát.

Még akkor is, ha egyes kutyák nem kaptak ilyen típusú képzést kiskutyáktól (például: kiskutyák, amelyeknek nehéz gyermekük volt), soha nem késő. Megmutathatja neked!

Ebben a cikkben elmagyarázzuk mindazt, amit tudnod kell, hogy a kiskutyád vagy az idősebb kutya meg tudja tanulni, mikor kell menni a fürdőszobába.

Hogyan tanítsuk a kölyköjét, hogy kiengedje magát

A kiskutyák nagyobb valószínűséggel vannak "balesetek", mivel még nem tanulták meg az irányítást a fürdőszobában. Ezzel a korosztállyal csak egy vagy két órát képesek elviselni (ne aggódj, amint nőnek egy kicsit, többet fognak tartani), és nagyon gyakran szabadulniuk kell. Miért nem látja ezt a fázist, mint lehetőséget? Menj sokszor a kertbe, az utcára vagy a parkba, hogy gyakoroljon a kutyáddal. A siker kulcsa a konzisztencia és a pozitív megerősítés!

Itt adunk néhány hasznos tippet arra, hogy megtanítsuk a kölyköjét arra, hogy az otthonán kívüli igényeit kielégítse:

 • Ha a kutyának van saját szobája vagy kijelölt területe a házban, akkor válassza el a "fürdőszoba" területét. A "fürdőszoba" területén újságokat, szappanokat vagy pelenkákat használhat. Másrészt, ha a kutyának nincs saját szobája, akkor az újságokat az ajtó közelében vagy olyan helyen elhelyezheti, ahol rögzíteni fogják.
 • Ne feledje, hogy a kiskutya is szabaduljon fel éjszaka - állítsa be a riasztást és vegye ki!
 • Ha a kutyád otthon csinál valamit, ne tévessze meg, ne haragudjon, és ne kiabáljon rá. Ha igen, mindössze annyit kapsz, hogy ha legközelebb valamit meg kell tennie, tedd azt egy rejtett helyen a házban. Soha nem tanítod őt így!
 • Ha látod, hogy otthon csinálod a kis dolgokat, távolítsd el azonnal és tisztítsd meg a lehető leghamarabb. Útközben visszaküldheti kutyáját a ház vagy a kert más területeire.

Itt adjuk meg, hogyan kell elindítani a tanítási folyamatot:

 1. Normális esetben egy kölyöknek be kell mennie a fürdőszobába, hogy evés vagy ivás után ébredjen, néhány órával és alvás előtt.
 2. Ha az egyik ilyen pillanatban a kutya elkezdi sziszegni a ház körül, vagy elindul, akkor azonnal vegye ki. Várjon 5 percet, és ha a dolgokat csináljátok, adj neki egy szert, és mondja meg neki szép szavakat.
 3. Ha 5 perc múlva még mindig nem tettél semmit, vigyél haza, de anélkül, hogy szem elől téveded. 5 vagy 10 perc múlva térhet vissza. Ne felejtsd el most játszani az állattal, hogy elkerülje őt!
 4. Amikor a kicsi elkezdi enyhíteni magát, mint a bent, akkor csökkentheti az általa adott kezelések összegét, és ha kutyatisztító kertje van, hagyja egyedül menni.
 5. Úgy vélik, hogy egy kiskutya megtanulta magát ellenőrizni, amikor 4 egymást követő héten belül nem pöfög vagy otthon üldögél. Türelemmel és kitartással minden kutya megtanulja!

Hogyan tanítsd fel a felnőtt kutyádat, hogy kijusson kívül

Még akkor is, ha senki sem tanított rá, amikor kicsi volt, idővel és türelemmel, felnőtt kutyát oktathat az otthonán kívüli szükségleteinek kielégítésére.

Ezek a négy lépést követik:

 1. Kezdje azzal, hogy létrehozza a kutyák kirándulási szokásait. Csakúgy, mint egy kiskutyával, vegye ki korán reggel, késő este és evés vagy ivás után.
 2. Ellenőrzött a kutya viselkedése - ha kezd otthon szaglászni vagy egy területet rohangozni kezd, azonnal távolítsa el. Ha a házban lévő dolgokat nem bántod, ne haragudj vagy kiabálj rá.
 3. Ha folytatod ezt a gyakorlatot pár hétig, akkor a kutyának hozzá kell szoknia ahhoz, hogy felszabadítsa magát kívül. Minden alkalommal, amikor a helyes dolgot megteszed, jótékonyan és szép szavakkal jutalmazd.
 4. Néha a kutya közeledik az ajtóhoz, amikor úgy érzi, hogy pipi vagy poop. Az állandó séták rutinjai segítenek.

Hogyan tanítsd meg a kutyádat, hogy felszabadítsa magát, amikor játszik

Tanítás a kutya, hogy nem a dolog, ha játszik, és amikor azt mondják, hogy valóban hasznos, mert akkor menteni végtelen séták a hó alatt januárban vagy az augusztus

 1. Amikor a kutya üzleti tevékenységet folytat, mondja ki a "kis dolgok" vagy a "fürdő" szót.
 2. Sokat nyerj neki, amikor megcsinálja.
 3. Miután az 1. és 2. lépésben kifejtett időt gyakoroltuk, elkezdeni mondani a kutyának a szót, mielőtt valamit megtesz. (Általában, ha szippantják, körülveszi a fa vagy hasonló)
 4. Folytassa ezt a gyakorlatot addig, amíg a kiskutya csak a rendelése után végez.

Ne feledje, hogy mindig pozitív magatartást nyer, és nem idegesít, ha néha nem várja meg a rendelését ... Végtére is vészhelyzet lehet!

 • Partnerünk:

  Spanyol és Farncia receptek egy helyen:

  receptes oldal

  Eleged van már a húslevesből meg a pörköltből? Valami újra vágysz? Ezen az receptes oldal-on a címben szereplő hagyományos és speciális ételek receptjeit lehet megtalálni. Ezen kívül a tengeri ételek is nagy szerepet kapnak a weboldalon. A finom recepteken nem esélytelen megcsinálni csak kell hozzá egy részletes bemutatás képekkel. Ha nem akarja megfőzni őket akkor is érdemes ellátogatni a weboldalra mert számos más partnerünk által készített termékkel és szolgáltatással tud találkozni. Kell ennél több időtöltés?

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés FIX áron Pest megyében:

  vízvezeték szerelés

  Szerintünk nincs olyan ember akinek van lakása vagy éppen albérletben lakik és ne lett volna még gondja a vízvezetékével vagy akármilyen vízvezeték szereléses dologgal. A vízvezeték szerelés egy ősi szakma és a mai világban már igen csak kevesen értenek hozzá. A számítástechnika korában mindenkinek van okostelefonja vagy számítógépe de nagyon kevés embernek van vízvezeték szerelő könyve vagy tapasztalata. A duguláselhárítás fix áron olyan szakemberekkel dolgozik akik már 10 éves korukban vízvezeték szereléssel foglalkoztak, ezt garantálni tudjuk mert léteznek még ilyen szakik.  

 • Partnerünk:

  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK?

  www.fiatalsagtitkai.hu

  fiatalsagtitikai.hu arra hívja fel a figyelmet hogy a ránctalanítás igen is lehetséges komolyabb műtétek nélkül. Termékeink krém alapúak és rettentően hatásosak. Miért? Azért mert a legújabb technológiával készültek. Képzeljük hogy a boltokban kapható krémek még a 80-90-es években lett kifejlesztve és azóta is azokkal az alapanyagokkal készítik. A fejlődő országokban már újabb technológiákat használnak és a fiatalsagtitkai.hu ezt akarja Magyarországon a köztudatba hozni. Nem szabad félni az ismeretlentől mert az új dolgok nem mindig rosszak főleg ha már több ezer ember elismerte a jótékony hatását. Csatlakozni szeretne? Vásárolni szeretne? A weboldalunkon ezeket megteheti. Nem csak Magyarországon hanem az egész világon vállalunk kiszállítást.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.