Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!

Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!
Hogyan tanítsd meg a kutyádat hol és mikor tegye meg a szükségleteit!

A nyilvánvaló okok miatt alapvető fontosságú a kutya tanítása, ahol és mikor felszabadíthatja magát.

Még akkor is, ha egyes kutyák nem kaptak ilyen típusú képzést kiskutyáktól (például: kiskutyák, amelyeknek nehéz gyermekük volt), soha nem késő. Megmutathatja neked!

Ebben a cikkben elmagyarázzuk mindazt, amit tudnod kell, hogy a kiskutyád vagy az idősebb kutya meg tudja tanulni, mikor kell menni a fürdőszobába.

Hogyan tanítsuk a kölyköjét, hogy kiengedje magát

A kiskutyák nagyobb valószínűséggel vannak "balesetek", mivel még nem tanulták meg az irányítást a fürdőszobában. Ezzel a korosztállyal csak egy vagy két órát képesek elviselni (ne aggódj, amint nőnek egy kicsit, többet fognak tartani), és nagyon gyakran szabadulniuk kell. Miért nem látja ezt a fázist, mint lehetőséget? Menj sokszor a kertbe, az utcára vagy a parkba, hogy gyakoroljon a kutyáddal. A siker kulcsa a konzisztencia és a pozitív megerősítés!

Itt adunk néhány hasznos tippet arra, hogy megtanítsuk a kölyköjét arra, hogy az otthonán kívüli igényeit kielégítse:

 • Ha a kutyának van saját szobája vagy kijelölt területe a házban, akkor válassza el a "fürdőszoba" területét. A "fürdőszoba" területén újságokat, szappanokat vagy pelenkákat használhat. Másrészt, ha a kutyának nincs saját szobája, akkor az újságokat az ajtó közelében vagy olyan helyen elhelyezheti, ahol rögzíteni fogják.
 • Ne feledje, hogy a kiskutya is szabaduljon fel éjszaka - állítsa be a riasztást és vegye ki!
 • Ha a kutyád otthon csinál valamit, ne tévessze meg, ne haragudjon, és ne kiabáljon rá. Ha igen, mindössze annyit kapsz, hogy ha legközelebb valamit meg kell tennie, tedd azt egy rejtett helyen a házban. Soha nem tanítod őt így!
 • Ha látod, hogy otthon csinálod a kis dolgokat, távolítsd el azonnal és tisztítsd meg a lehető leghamarabb. Útközben visszaküldheti kutyáját a ház vagy a kert más területeire.

Itt adjuk meg, hogyan kell elindítani a tanítási folyamatot:

 1. Normális esetben egy kölyöknek be kell mennie a fürdőszobába, hogy evés vagy ivás után ébredjen, néhány órával és alvás előtt.
 2. Ha az egyik ilyen pillanatban a kutya elkezdi sziszegni a ház körül, vagy elindul, akkor azonnal vegye ki. Várjon 5 percet, és ha a dolgokat csináljátok, adj neki egy szert, és mondja meg neki szép szavakat.
 3. Ha 5 perc múlva még mindig nem tettél semmit, vigyél haza, de anélkül, hogy szem elől téveded. 5 vagy 10 perc múlva térhet vissza. Ne felejtsd el most játszani az állattal, hogy elkerülje őt!
 4. Amikor a kicsi elkezdi enyhíteni magát, mint a bent, akkor csökkentheti az általa adott kezelések összegét, és ha kutyatisztító kertje van, hagyja egyedül menni.
 5. Úgy vélik, hogy egy kiskutya megtanulta magát ellenőrizni, amikor 4 egymást követő héten belül nem pöfög vagy otthon üldögél. Türelemmel és kitartással minden kutya megtanulja!

Hogyan tanítsd fel a felnőtt kutyádat, hogy kijusson kívül

Még akkor is, ha senki sem tanított rá, amikor kicsi volt, idővel és türelemmel, felnőtt kutyát oktathat az otthonán kívüli szükségleteinek kielégítésére.

Ezek a négy lépést követik:

 1. Kezdje azzal, hogy létrehozza a kutyák kirándulási szokásait. Csakúgy, mint egy kiskutyával, vegye ki korán reggel, késő este és evés vagy ivás után.
 2. Ellenőrzött a kutya viselkedése - ha kezd otthon szaglászni vagy egy területet rohangozni kezd, azonnal távolítsa el. Ha a házban lévő dolgokat nem bántod, ne haragudj vagy kiabálj rá.
 3. Ha folytatod ezt a gyakorlatot pár hétig, akkor a kutyának hozzá kell szoknia ahhoz, hogy felszabadítsa magát kívül. Minden alkalommal, amikor a helyes dolgot megteszed, jótékonyan és szép szavakkal jutalmazd.
 4. Néha a kutya közeledik az ajtóhoz, amikor úgy érzi, hogy pipi vagy poop. Az állandó séták rutinjai segítenek.

Hogyan tanítsd meg a kutyádat, hogy felszabadítsa magát, amikor játszik

Tanítás a kutya, hogy nem a dolog, ha játszik, és amikor azt mondják, hogy valóban hasznos, mert akkor menteni végtelen séták a hó alatt januárban vagy az augusztus

 1. Amikor a kutya üzleti tevékenységet folytat, mondja ki a "kis dolgok" vagy a "fürdő" szót.
 2. Sokat nyerj neki, amikor megcsinálja.
 3. Miután az 1. és 2. lépésben kifejtett időt gyakoroltuk, elkezdeni mondani a kutyának a szót, mielőtt valamit megtesz. (Általában, ha szippantják, körülveszi a fa vagy hasonló)
 4. Folytassa ezt a gyakorlatot addig, amíg a kiskutya csak a rendelése után végez.

Ne feledje, hogy mindig pozitív magatartást nyer, és nem idegesít, ha néha nem várja meg a rendelését ... Végtére is vészhelyzet lehet!

 • Partnerünk:

  Domain vásárlás, eladás:

  Web

  A vállalkozók életében amióta fellendűlt az internetes kereskedelem és az online jelenlét, a legnehezebb és legköltségesebb egy weboldalnak a elkészítése és fenntartása. Természetesen az óriás kereső a Google sem könnyíti meg a dolgát a cégeknek, mivel az a célja hogy profitot termeljen nem az, hogy segítsen. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen. Miért kezdjen bele egy új weboldal építésbe ha valaki éppen el akarja adni a sajátját és új vállalkozásba belekezdeni? Kellene egy már működő és profitot termelő weboldal? Domain vásárlás, eladás erre a célra lett kitalálva és természetesen ingyenes és örökre az is marad.

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás korrekt áron, BL-online Kft.

  Duguláselhárítás korrekt áron

  A duguláselhárításnak mindig is magas volt az ára és nagyon sok esetben a munka végéig nem is lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni a végösszeg. Sok cégnél így van de nálunk nem! A Bl-online csoport fix áron és korrekt áron  adja a szolgáltatását. Mindig megmondjuk a telefonba a munka legelején, hogy mennyibe is fog kerülni a minimum és a maximum összeg. Nem hitegetünk senkit, hogy öt ezer forintból ki fog jönni egy duguláselhárítás mert olyan nem létezik. A duguláselhárítás korrekt áron célja, hogy megismertesse magát egész pest megyében a korrekt áraival és színvonalas munkájával.  Nem lenne jobb tudni, hogy mennyibe is fog kerülni a végleges összeg? Mint a helyszínen meglepődni és ha nincs nálunk annyi akkor rohangálni és idegeskedni a pénzért?

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.