A 11 legjobb kutya gyerekeknek!

A 11 legjobb kutya gyerekeknek!
A 11 legjobb kutya gyerekeknek!

A legtöbb gyerek szeret kutyát. Örömmel figyeljük őket játszani, és izgalmasan látni őket együtt nőni. Ezenkívül a kutyáknak előnyös a gyermekek fejlesztése, mivel olyan értékeket tanítanak, mint az empátia, a mások tisztelete, a felelősség és a megosztás fontossága.

Számos tanulmány kimutatta, hogy egy kutya jelenléte a házban segít csökkenteni a csecsemők allergia kockázatát .

Ha arra gondolsz, hogy egy négylábú tagot adsz hozzá a családodnak, akkor ez az útmutató segít Önnek abban, hogy a 11 versenyen megtalálja a tökéletes társait a gyermekek számára:

11. Vegyes versenyek

A fajták több fajta kutyája ellenállóképességük és genetikai sokféleségüknek köszönhetően kevesebb fajta problémája van a fajhoz. Ezenkívül minden méretben, színben, hajatípusban, karakterben, energiaszintben jönnek ... Javasoljuk, hogy látogasson el a kutyák keresésére szolgáló menedékhelyeken és kenneleken . Az ideális kennel a családod számára biztosan vár rád, és szüksége van rád.

 

Terrier vegyes fajtájú kutya egy napos mezőn, amely az ég felé néz

10. Az ír szetter 

A fajta jól ismert jellege és magas energiája. Az ír szetter egy okos kutya, aki nagyon jól emlékszik arra, amit ő tanít. Ez azt jelenti, hogy könnyű edzés, de ha rossz szokásokat tanulsz, nagyon nehéz lesz megszüntetni őket. Nagyon makacsak lehetnek!

Ír Red Dog Setter egy napos kertben állva

Forrás: Pet Talk

9. A Vizsla

Ők nagyon nyugodt és hűséges kutyák. Általában sosem fakadnak, kivéve, ha fenyegetnek. Van egy nagyon erős kapcsolatot a családok és a gyermekek, de szerencsétlenség kutyák gyakran szenvednek a szeparációs szorongás .

Vizsla kutya áll egy napos területen

Souce: Dogbreeds.com

8. A Boxer

A jó dolog ezekkel a kutyákkal szemben az, hogy gyakorlatilag nem veszítenek el haját, és szeretnek játszani (több órán keresztül szórakoztatják a gyerekeket). De sok erővel rendelkeznek, és kissé durvaak lehetnek, amikor játszanak, ezért figyelnie kell őket, amikor elkezdenek futni és kisgyerekekkel játszani.

Férfi Boxer kutya állt egy napos területen

Forrás: Wikipedia

7. Az amerikai Staffordshire Terrier

Ez a faj (Amstaff, Staffie, American Stafford néven is ismert) rossz hírnevet szerzett a média nagy erejével és rossz reklámjával kapcsolatban. De annak ellenére, hogy lenyűgöző megjelenése van, a személyzetnek arany szíve van. A jó oktatás nagyon türelmes és engedelmes kutyák. Imádják a kicsiket, és a nappaliban fekszenek a kanapén. De amikor eljött az ideje, hogy játsszanak, több energiájuk van.

Staffordshire Bull Terrier Brindle Puppy egy területen

Forrás: kukorica kígyók

6. A Beagle

A Beagles szereti az egész világot. Méretük miatt ideálisak egy lakásban való élethez, és nem veszítenek el sok hajat. Mivel azonban vadászkutya, sok gyakorlásra van szükségük. És légy óvatos! Nem könnyű őket edzeni, általában lőni, ha valami érdekes szagot éreznek.

Beagle kutya álló profil

Forrás: Szellem Állatok

5. A Collie

Hihetetlenül hűséges kutya, a Collie is nagyon okos (emlékszel Lassie-ra?) Nagyon magas energiaszintje van. Fusson, és állandó mentális stimulációval kell rendelkeznie, mint minden pásztorverseny. Rendszeres hajápolásra is szükség van. Jól játszanak a gyerekekkel, de a pásztor kutyák megpróbálhatják vezetni őket.

Collie kutya áll egy napos területen

Forrás: DogBreeds.com

4. Az Arany Retriever

Az egyik legáltalánosabb családi kutya. Ők boldogok és szeretnek játszani. Igen, jól kell kezdetektől oktatni őket, vagy az energiájuk otthon elviselhetetlenné válhat. Szükség van rendszeres fürdőre, vagy erős szagot kelthetnek.

Golden Retriever állt egy napos területen

Forrás: DogBreeds.com

3. Newfoundland

Ezek az óriási, bolondos játékok tudják, hogyan viselkednek a gyerekekkel. Nagyon nyugodt és szeretik a családjukat. Néha úgy gondolják, hogy kis kutyák, és próbálnak ülni valaki ölében ... De sok helyre van szükségük, és szem előtt kell tartaniuk, hogy sok hajat engednek (és nyáladzik).

nagy newfoundland kutya állt egy napos területen

Forrás: pets4homes

2. A Labrador

Ők a világ legnépszerűbb kutyafajta. Mindig jó hangulatban és készen állnak a játékra. Sportos kutyák és szeretik a sétákat. Fontos tudni, hogy sok éven át mentális kölyökkutyák. Általában 3-4 évig (egész életük egy része), ami problémát jelenthet a képzésben.

Labrador Retriever egy képzési területen

Forrás: Animalsbreeds.com

1. Az angol bulldog

Az angol bulldogot sokan úgy tartják, hogy a legjobb családi kutya. Kemény kutya, nem sokat jelent, elég engedelmes (amikor akarnak lenni). Szeretnek aludni a kanapén, és nézni a TV-t a családjával, és nem igényelnek sok fizikai gyakorlást. Ez azt jelenti, hogy minden nap járni kell, hogy formában legyenek. A Bulldogok problémája az, hogy nagyon makacsak. Ha nem érzel valamit, akkor nincs mód. Szerencsére, édességekkel mindig motivált.

Fehér és fawn angol bulldog állt a kertben
Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.